NIEUWS

Onderzoek kans op financiële problemen
Het Nibud heeft samen met Wijzer in geldzaken onderzocht welke factoren van invloed zijn bij het ontstaan van financiële problemen. Lees meer ..
Explosieve stijging loonbeslagen bij jongeren
Bij ongeveer 150.000 jongeren hebben deurwaarders beslag gelegd op hun loon of uitkering. Deze groep groeit snel. Dat meldt RTL op basis van gegevens van GGN, het grootste deurwaarderskantoor van het land. Ten opzichte van de eerste 7 maanden van 2011 is het aantal loonbeslagen dit jaar met 11 procent gestegen. Vooral de groep mensen onder de 30 jaar is hard getroffen. Daar is de stijging 20 procent.

Over BFHV

BFHV coaching & consultancy is sinds 2007 actief op het gebied van financiële hulpverlening. BFHV combineert kennis en ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening met meer dan tien jaar ervaring in de hulpverlening en schuldhulpverlening. Juist door deze unieke combinatie kan er maatwerk geleverd worden. BFHV coaching & consultancy is als trainer verbonden aan het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).

 

Quicklinks

NIBUD – Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting


Meijer Trainingen – “ Meijer Trainingen, een bureau voor trainers en acteurs, verzorgt dynamische trainingen specifiek ontwikkeld voor uw organisatie”.

Nascholingscentrum Maatschappelijk Werk – “Expertisecentrum voor Oplossingsgerichte Therapie”.